Naujienos

2022 m. Europos šunų čempionatas Paryžiuje

Balandžio 22 d. Paryžiuje startuos 2022 m. Europos šunų čempionatas, kuriame tarp 55 šalių varžysis ir Lietuvos atstovai – į čempionatą registruoti 143 Lietuvos kinologų šunys. Čempionate šunis vertins ir Lietuvos kinologų draugijos prezidentė Ramunė Kazlauskaitė.

Kaimynės Lenkijos kinologai registravo 217, Latvijos – 96, Estijos – 70 šunų. Tarptautinės kinologų federacijos (FCI) sprendimu, Rusijos ir Baltarusijos kinologai dėl Rusijos sukelto karo Ukrainoje prarado teisę dalyvauti čempionate.

Čempionato organizatoriai pranešė, kad yra registruoti 49 ukrainiečių šunys, linkime, kad jiems pasisektų atvykti ir drauge su visais džiaugtis kinologijos švente.

 

Dėmesio Lietuvos kinologams: prašome 2022 m. Europos čempionato dalyvių savo klasėje užėmusių 1, 2, 3 vietas, atsiųsti informaciją e. paštu lkd.press@gmail.com. Specializuotų parodų rezultatų prašome nesiųsti.

Kad jūsų pateiktus duomenis būtų patogu skelbti, informaciją ir šunų titulus prašome siųsti tik lietuvių kalba šia seka: 1. Šuns veislė. 2. Tikslus vardas (dok.) 3. Savininkas. 4. Klasėje arba gražiausio šuns rinkimuose užimta vieta (lietuvių kalba!).

Prašome pateikti tik LIETUVOJE gyvenančių šunų pasiekimus, LŠVK numerio bei konkurentų skaičiaus nurodyti nereikia, taip pat nereikia siųsti diplomų kopijų. BOB ir BOS laimėtojus kviečiame atsiųsti savo šuns nuotrauką. Atsiprašome, bet visų kitų vietų laimėtojų nuotraukų publikuoti negalėsime. Dėkojame už jūsų supratingumą ir dar kartą sveikiname visus Europos čempionato dalyvius!  

https://edsparis2022.fr/

X